x-dev.ro

Discutii despre devize pentru constructii
Acum este Sâm 04 Apr, 2026 1:13 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4 mesaje ] 
Autor Mesaj
MesajScris: Sâm 15 Ian, 2005 11:50 pm 
10 DEVIZE FREE.ASA SUNNA RECLAMA DE PE SAITUL DV.
POVESTI!DUPA UN DEVIZ VREA SA-L CUMPERI.PE CE SA DAI BANII DACA DIN START TE MINT?CE STIE PROGRAMUL DV. ?DE CE NU MA LASATI SA-L TESTEZ?INMULTIRI DE COLOANE SE POT FACE FARA SA PLATESTI 300EURO FARA T.V.A..POATE MA CONVINGE CINEVA.

Sus

Răspuns cu citat  
MesajScris: Dum 16 Ian, 2005 9:07 am 
Neconectat
Site Admin

DAN scrie:
10 DEVIZE FREE.ASA SUNNA RECLAMA DE PE SAITUL DV.
POVESTI!DUPA UN DEVIZ VREA SA-L CUMPERI.PE CE SA DAI BANII DACA DIN START TE MINT?CE STIE PROGRAMUL DV. ?DE CE NU MA LASATI SA-L TESTEZ?INMULTIRI DE COLOANE SE POT FACE FARA SA PLATESTI 300EURO FARA T.V.A..POATE MA CONVINGE CINEVA.

:?: 10 DEVIZE FREE !!! Unde ati gasit mentionata pe site-ul meu asa o reclama ?
De la bun inceput, precizez ca am facut acest site [http://www.x-dev.ro] pentru a-mi promova programul X-DEV, nu am nici o legatura cu produsele altora si nu am afirmat nicaieri ca acestea sunt gratuite !

Cu riscul de a pierde clienti, am considerat util ca oamenii sa fie bine informati cand cumpara ceva. In consecinta am facut un gest de bunavointa indrumandu-i si spre ceilalti producatori de devize. Care dintre producatori a mai facut gestul acesta ?

Cine nu va lasa sa-l testati ? X-DEV -ul poate fi descarcat si evaluat gratuit ! Aveti 3 (trei) variante de descarcare de pe Internet si 30 (treizeci) de zile in care va puteti lamuri ce poate face. Aveti 3 numere la care puteti suna pentru info. plus acest forum....

Cum sa platiti 300 Euro fara TVA ? :shock: SIGUR nu va referiti la programul promovat pe acest site !

cu respect si surprindere,
Bradut Dima

Ultima oară modificat de bradut pe Mie 02 Mar, 2005 8:17 pm, modificat 1 dată în total.

Sus
Răspuns cu citat  
 Subiectul mesajului: Seriozitate...
MesajScris: Sâm 26 Feb, 2005 12:09 pm 
Neconectat

Buna ziua.
Confirm cele spuse de administrator.
Nicaieri nu scrie de 10 devize gratis si programul x-dev nu costa 300 euro.
Cred ca pe un forum dedicat ingineriei, nu ar trebui sa ne permitem sa debitam chiar orice.
Sunt inginer constructor si am testat mai multe programe de devize. Sincer, acesta mi se pare unul din cele mai bine puse la punct.
Reclam totusi dificultatea instalarii. Acele modificari se pot face si automat.
2 intrebari mai am:
1. De ce nu este compatibil cu WinME (am o banuiala dar as vrea un raspuns daca se poate)
2. Pe cand o versiune pt windows (sau mai bine zis o interfata win)

Multumesc.

Sus
Răspuns cu citat  
MesajScris: Dum 27 Feb, 2005 4:07 am 
Neconectat
Site Admin

Buna ziua domnule Ursu,
Multumesc pentru aprecieri si pareri.

- Intr-adevar, in versiunea actuala, instalarea X-DEV -ului este dificila si descurajeaza pe multi dar sper ca in curand sa nu mai fie asa.

- Sub WinMe problema o constituie dificultatea setarii variabilelor de sistem 'FoxProCfg' din autoexec.bat, respectiv 'FILES' din config.sys. Mai precis, WinMe nu citeste autoexec.bat & config.sys.
Am gasit pe Internet mai multe programe ajutatoare [Microsoft nu ofera asa ceva] care incearca sa indrepte aceasta problema, dar in practica nici unul nu a asigurat o functionare stabila.

- Versiunea sub Windows: Va exista sigur acesta versiune, dar nu pot estima cand.

Cu stima,
Bradut Dima, 26.02.2005

Sus
Răspuns cu citat  
Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4 mesaje ] 

Ora este UTC + 2