|
Stimate Domnule Cojocaru,
Nedumerirea exprimata de dvs. este cat se poate de fireasca si sper ca prin acest mesaj sa raspund mai multor utilizatori.
- Pana la versiunea 9.08.a a fost posibil ca orice posesor al unei versiuni mai vechi sa-si aduca programul la zi fara sa plateasca absolut nimic. Dupa aparitia versiunii 9.06 [leu greu] am constatat un numar record de download-uri, fapt care mi-a intarit convingerea ca efortul meu de a oferi versiuni noi este apreciat dar nu si remunerat.
-In acest moment X-DEV are cel mai scazut pret de pe piata si in plus, pentru fiecare licenta suplimentara se plateste numai 33% din pretul initial, deci nu 60-80% ca la alte programe. In conditiile in care pretul este cum este iar upgrade-urile nu sunt platite, rentabilitatea dezvoltarii programului scade la un nivel inacceptabil.
-Noua "politica" privind upgrade-ul este in continuare avantajoasa deoarece versiunile noi apar relativ rar. De exemplu, dupa versiunea 8.08 din August 2004 a aparut o noua versiune abia in Mai 2005 [versiunea 9.05], iar trecerea de la o subversiunea la alta [de exemplu de la 9.08.a la 9.08.b sau 9.08.c ] este gratuita. In plus, ca urmare a mesajului dvs. voi sublinia in anuntul meu faptul ca upgrade-ul este valabil trei luni. Ofertele promotionale in care am stabilit prin contract ca upgrade-ul costa 25% raman valabile.
-Exista intr-adevar o firma nou aparuta care ofera upgrade "pe viata". Nu le-am testat produsul si sincer nici nu as putea fi 100% impartial. Din mesajele lor informative am remarcat doar ca inca implementeaza facilitati pe care X-DEV-ul le-a oferit de la bun inceput inca de la versiunea 1.00 [De exemplu, tocmai au anuntat, la peste un an de la aparitia pe piata, ca acum programul lor poate face situatii de lucrari...]. Aveti timpul necesar ca programul lor sa ajunga la maturitate pe banii dvs.?
Cu consideratie, Bradut Dima
|