x-dev.ro

Discutii despre devize pentru constructii
Acum este Sâm 04 Apr, 2026 1:14 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: lamuriri
MesajScris: Lun 05 Sep, 2005 12:21 pm 
Neconectat

Stimate D.le Dima B.

Sunt posesorul unei licente X-DEV .Am incercat sa fac upgrade-ul la versiunea 9.08a .Am inteles ca , incepand cu aceasta versiune ,trebuie obtinuta o parola de activare .Cand am solicitat aceasta parola mi s-a cerut achitarea unei taxe reprezentand 1/3 din valoarea programului. Intrebarea este :aceasta taxa se va percepe de acum inainte la fiecare upgrade? (In aceste conditii la 4-5 upgradari pot achizitiona un soft care ofera upgrade "pe viata"-conform ofertelor concurentei.)

Cu deosebit respect ,
Gabriel Cojocaru

Sus
Răspuns cu citat  
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum 11 Sep, 2005 8:02 am 
Neconectat
Site Admin

Stimate Domnule Cojocaru,

Nedumerirea exprimata de dvs. este cat se poate de fireasca si sper ca prin acest mesaj sa raspund mai multor utilizatori.

- Pana la versiunea 9.08.a a fost posibil ca orice posesor al unei versiuni mai vechi sa-si aduca programul la zi fara sa plateasca absolut nimic. Dupa aparitia versiunii 9.06 [leu greu] am constatat un numar record de download-uri, fapt care mi-a intarit convingerea ca efortul meu de a oferi versiuni noi este apreciat dar nu si remunerat.

-In acest moment X-DEV are cel mai scazut pret de pe piata si in plus, pentru fiecare licenta suplimentara se plateste numai 33% din pretul initial, deci nu 60-80% ca la alte programe. In conditiile in care pretul este cum este iar upgrade-urile nu sunt platite, rentabilitatea dezvoltarii programului scade la un nivel inacceptabil.

-Noua "politica" privind upgrade-ul este in continuare avantajoasa deoarece versiunile noi apar relativ rar. De exemplu, dupa versiunea 8.08 din August 2004 a aparut o noua versiune abia in Mai 2005 [versiunea 9.05], iar trecerea de la o subversiunea la alta [de exemplu de la 9.08.a la 9.08.b sau 9.08.c ] este gratuita. In plus, ca urmare a mesajului dvs. voi sublinia in anuntul meu faptul ca upgrade-ul este valabil trei luni. Ofertele promotionale in care am stabilit prin contract ca upgrade-ul costa 25% raman valabile.

-Exista intr-adevar o firma nou aparuta care ofera upgrade "pe viata". Nu le-am testat produsul si sincer nici nu as putea fi 100% impartial. Din mesajele lor informative am remarcat doar ca inca implementeaza facilitati pe care X-DEV-ul le-a oferit de la bun inceput inca de la versiunea 1.00 [De exemplu, tocmai au anuntat, la peste un an de la aparitia pe piata, ca acum programul lor poate face situatii de lucrari...]. Aveti timpul necesar ca programul lor sa ajunga la maturitate pe banii dvs.?

Cu consideratie,
Bradut Dima

Sus
Răspuns cu citat  
Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2 mesaje ] 

Ora este UTC + 2