x-dev.ro

Discutii despre devize pentru constructii
Acum este Sâm 04 Apr, 2026 1:14 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 3 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Problema la instalare !!!!!!
MesajScris: Vin 10 Iun, 2005 9:48 am 
Neconectat

Am dat jos versiunea zx905a , o arhiva sfx zip , am dezarhivat in C: ,si are doar utmatoarele fisiere :
A4 / DATE_GEN / DEVIZE / FUN / PLUP / RAPOARTE / citeste.ma ? / config.fp / instal 99.txt / set_pthq.prg.
Folderul este la C: / ZX fara alt titlu .
Am intrat in sys 32 si am facut modificarile cerute cu exceptia ca config.nt la mine e doar config//win xp sp2.
Acuma problema e , care e executabilul ? / ori am facut eu download la altceva ori am dreptate că atunci când vad soft romanesc imi aduc aminte de toate datoriile !!! :shock:

Sus
Răspuns cu citat  
 Subiectul mesajului: Re: Problema la instalare !!!!!!
MesajScris: Vin 10 Iun, 2005 10:08 am 
Neconectat
Site Admin

[quote="Am intrat in sys 32 si am facut modificarile cerute cu exceptia ca config.nt la mine e doar config//win xp sp2.
Acuma problema e , care e executabilul ? / ori am facut eu download la altceva ori am dreptate ca atunci cand vad soft romanesc imi aduc aminte de toate datoriile !!!
:shock:[/quote]

PROBLEMA E CA NU ATI CITIT CE SCRIE PE PAGINA DE DOWNLOAD: :shock:

pasul 5. Se lanseaza in executie programul X-DEV.EXE din directorul C:\ZX\DEVIZE\
Pentru aceasta se va face un "shortcut" catre X-DEV.EXE ...
.

...SI CA SA NU FIE NECLARITATI, SUNT ACOLO SI DOUA POZE MARI CARE ARATA CUM SE SETEAZA MEMORIA EXTINSA.

Recunosc spasit ca in articolul "Cum instalez X-DEV ?" nu am mai mentionat cum se lanseaza programul. Am corectat problema acum.

Tot pe pagina respectiva dar si pe acest forum scrie ca in XP se modifica fisierul config.nt. Daca nu-l vedeti atunci s-ar putea sa fie 'ascuns' de sistem. ...deci informatiile sunt la vedere.

O zi buna si multumesc pentru modul constructiv in care ati pus intrebarea !
Bradut

Sus
Răspuns cu citat  
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin 10 Iun, 2005 8:56 pm 
Neconectat

Multumesc pentru promtitudine si recunosc ca eu nu am fost destul de atent atunci cand am citit topicul (chiar si cand am scris ......"utmatoarele".....) dar executabilul cel putin la mine a fost ZX.EXE si nu X_DEV.EXE .
Oricum programul a plecat memoria extinsa era pe auto asa ca nu-mi ramane decat sa ma dumiresc cum functioneaza , sa citesc ce au mai scris moderatorii pe forum eventual sa va cer parola pentru o luna iar in final daca ma descurc sa cumpar programul . :D

Sus
Răspuns cu citat  
Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 3 mesaje ] 

Ora este UTC + 2