|
Buna ziua Domnule Cojocaru,
Imi pare rau pentru neplacerile cauzate de aceasta problema. Din mesajul descris de dvs. rezulta ca programul identifica o ALTA PLACA de RETEA fata de cea de la momentul instalarii. Deoarece seria placii de retea este unul din elementele de protectie ale programului, functionarea acestuia este intrerupta.
In consecinta, presupun problema a aparut dupa ce ati conectat calculatorul la Internet printr-o antena USB care are propria sa serie [de placa de retea] si care, in acelasi timp, a dezactivat placa de retea initiala de la momentul activarii.
Sugestii pentru rezolvare: 1. Reveniti la configuratia de la momentul activarii - daca e cazul. 2. Daca dupa pasul #1 nu s-a rezolvat problema, va rog sa-mi trimiteti prin e-mail fisierele X_SYS de la momentul instalarii din Decembrie dupa care vom discuta la telefon ca sa pot intelege mai bine situatia
Pentru ca sa va puteti face treaba intre timp, v-am incarcat contul de activare on-line cu o activare provizorie. Daca utilizati aceasta optiune, va rog sa-mi trimiteti fisierele X_SYS de dinainte si de dupa activare.
Cu respect, Bradut Dima
|