x-dev.ro

Discutii despre devize pentru constructii
Acum este Sâm 04 Apr, 2026 11:51 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: mesaj: INSTALARE GRESITA <M>
MesajScris: Sâm 15 Ian, 2011 7:34 pm 
Neconectat

Stimate D.le Bradut Dima,

Sunt unul dintre beneficiarii cadoului pe care l-ati facut cu ocazia Craciunului ,respectiv un upgrade gratuit al programului x-dev pentru care tin sa va multumesc inca odata.Din pacate intampin o problema la licenta instalata pe sistemul desktop.Dupa instalare , cand incep lucrul in program , ma lasa sa operez doar cu cateva elemente ,respectiv:sa introduc o firma noua sau sa setez coeficientii recapitulatiei dupa care apare mesajul INSTALARE GRESITA <M> apoi la urmatoarea tastare se inchide programul.Mentionez ca la upgrade-ul facut la licenta instalata pe laptop nu am nicio problema.Ce pot sa fac?
In asteptarea unui raspuns va multumesc pentru atentie.

Cu repect,
Gabriel Cojocaru

Sus
Răspuns cu citat  
 Subiectul mesajului: Re: mesaj: INSTALARE GRESITA <M>
MesajScris: Sâm 15 Ian, 2011 10:56 pm 
Neconectat
Site Admin

Buna ziua Domnule Cojocaru,

Imi pare rau pentru neplacerile cauzate de aceasta problema.
Din mesajul descris de dvs. rezulta ca programul identifica o ALTA PLACA de RETEA fata de cea de la momentul instalarii.
Deoarece seria placii de retea este unul din elementele de protectie ale programului, functionarea acestuia este intrerupta.

In consecinta, presupun problema a aparut dupa ce ati conectat calculatorul la Internet printr-o antena USB care are propria sa serie [de placa de retea] si care, in acelasi timp, a dezactivat placa de retea initiala de la momentul activarii.

Sugestii pentru rezolvare:
1. Reveniti la configuratia de la momentul activarii - daca e cazul.
2. Daca dupa pasul #1 nu s-a rezolvat problema, va rog sa-mi trimiteti prin e-mail fisierele X_SYS de la momentul instalarii din Decembrie dupa care vom discuta la telefon ca sa pot intelege mai bine situatia

Pentru ca sa va puteti face treaba intre timp, v-am incarcat contul de activare on-line cu o activare provizorie. Daca utilizati aceasta optiune, va rog sa-mi trimiteti fisierele X_SYS de dinainte si de dupa activare.

Cu respect,
Bradut Dima

Sus
Răspuns cu citat  
Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2 mesaje ] 

Ora este UTC + 2